Štromar i Božinović promišljaju hrvatski teren. Ressler “zlatno tele” HDZ-a? Goran Marić? Uljanik je potonuo, Marić je izronio!

Štromar i Božinović promišljaju hrvatski teren. Ressler “zlatno tele” HDZ-a? Goran Marić? Uljanik je potonuo, Marić je izronio!

Uz ministra policije Davora Božinovića, neizostavno je pohvaliti ministra graditeljstva i prostornoga uređenja Predraga Štromara koji realno promišlja hrvatski teren. Posebno je pohvalno što čini u svojim iskoracima za mlade ljude i mlade obitelji te za demografsku obnovu. Nažalost, ne prate ga druga ministarstva, posebno ne ono Gorana Marića.

Na primjer, u sto kilometara zagrebačkoga prstena brojni su stanovi, nekoć društveni, a danas „Marićevi“. Tako na Banovini, zgrade zjape prazne, a ministar Marić je tamo dobio „glasove“. A što je učinio? Pa brojni putuju iz Gline, Petrinje, Topuskoga i drugih mjesta svaki dan u Zagreb na posao. Zašto se mladima iz Zagreba ne ponudi mogućnost uz određenu klauzulu da tamo žive i rade u Zagrebu?  Ne da budu podstanari, jer nisu svi “zlatno tele” HDZ-a kao što je Karlo Ressler i Goran Marić da mogu imati nekretnine. Samo je pitanje otkud tolike nekretnine Goranu Mariću?

Uljanik je potonuo, Marić je izronio! I slijepac vidi da zgrade propadaju, ali sveta krava koja se zove „Zakon po mjeri partije i rodbine“ čini svoje…

Autor: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI