Božinović o Ćeliću: “On je od prvog dana bio moj izbor za jednu od najviših policijskih funkcija. Ako se pokaže da nema krimena, vratit ću ga na istu poziciju”

Božinović o Ćeliću: “On je od prvog dana bio moj izbor za jednu od najviših policijskih funkcija. Ako se pokaže da nema krimena, vratit ću ga na istu poziciju”

Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović izjavio je u subotu, u Dnevniku Nove TV, da će, ako se u slučaju bivšeg zamjenika glavnog ravnatelja policije Josipa Ćelića pokaže da nema nikakvog krimena na njemu i ako on to bude htio, vratiti na istu poziciju u ravnateljstvo policije.

Božinović je u razgovoru za Novu TV rekao da je Josip Ćelić od prvog dana bio njegov izbor za jednu od najviših policijskih funkcija i dok je bio zamjenik glavnog ravnatelja bio je osoba kojoj je mogao povjeriti vrlo složene zadatke, pogotovo vezane za zaštitu granice.

“Što se tiče Ćelića on je od prvog dana bio moj izbor za jednu od najviših policijskih funkcija i on je cijelo vrijeme dok je bio zamjenik glavnog ravnatelja bio osoba kojoj si mogao povjeriti vrlo složene zadatke, pogotovo vezane za zaštitu granice. Mi smo praktički naslijedili granicu s BiH na kojoj nije bio jedan dvogled, a danas imamo vrlo dobro ustrojenu graničnu policiju na tom dijelu. Dogodilo se što se dogodilo. U ovom trenutku se vodi još jedan postupak vezan za okolnosti tog događaja s tom prebrzom vožnjom u Zadru i onda ćemo vidjeti. Ako se to sve pokaže da nema nikakvog krimena na njemu, i ako on to bude htio, naravno da ću ga vratiti”, rekao je ministar policije Božinović.

Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI