BOŽIĆNA AKCIJA CRVENOG KRIŽA: Darivanje Zagrepčana koji su uslijed razornog potresa u Zagrebu ostali bez svojih domova

BOŽIĆNA AKCIJA CRVENOG KRIŽA: Darivanje Zagrepčana koji su uslijed razornog potresa u Zagrebu ostali bez svojih domova

U ovo blagdansko vrijeme podrška stradalima u potresu je i više nego dobro došla. Naime, hvale vrijedna Božićna humanitarna akcija Crvenog križa Grada Zagreba u suradnji s Hrvatskim Crvenim križem uoči božićnih blagdana stradalnike od potresa barem su mrvicu razveselili te su im uljepšali ovo predblagdansko vrijeme.

„Crveni križ Grada Zagreba u suradnji s Hrvatskim Crvenim križem donio je simbolične poklone kako bi ljudima koji su svoje domove izgubili u razornom potresu koji je prošle godine pogodio Grad Zagreb malo, koliko je to moguće, uljepšali predblagdansko vrijeme i blagdane“, rekao je ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Zagreb u Hostelu Arena gdje su u četvrtak, 23. prosinca, korisnicima hostela podijeljeni bonovi u vrijednosti od preko 80 tisuća kuna.

U suradnji s trgovačkim centrima, za svih 192 korisnika hostela osigurani su bonovi u apoenima od 400 kuna te, dodatno, za djecu do 18 godina starosti bonovi od 200 kuna, navodi se u priopćenju.

Božićnom darivanju naših sugrađana nazočile su i izaslanice gradonačelnika Grada Zagreba Tomislava Tomaševića – pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Romana Galić i voditeljica Službe za upravljanje ljudskim resursima u Upravi Zagrebačkog holdinga Željka Šurbek Deduš.

„Nadamo se kako će ova simbolična donacija uspjeti bar malo uljepšati nadolazeće blagdane našim sugrađanima, a svima njima želimo da se u narednoj godini vrate u svoje domove i da u njima dočekaju sljedeći Božić“, poručio je ravnatelj Penava.

Foto: PRESS Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI