Bijela kuća: Trump je završio liječenje i vraća se u kampanju

Bijela kuća: Trump je završio liječenje i vraća se u kampanju

Republikanski predsjednik Donald J. Trump u petak se pripremio na povratak u kampanju s nekoliko skupova koji će se održati preko vikenda nakon što ga je zaraza covidom uklonila na tjedan dana iz utrke protiv demokratskog kandidata za Bijelu kuću Joea Bidena.

Trump, koji je izvijestio da je zaražen koronavirusom 2. listopada te je u vojnoj bolnici proveo tri noći liječeći se, rekao je kasno u četvrtak da se osjeća “stvarno dobro” i da se s liječnikovim blagoslovom vraća u kampanju na Floridi u subotu i Pennsylvaniji u nedjelju.

Trumpova bolest držala ga je podalje od obilaska zemlje kako bi prikupljao podršku i novac na skupovima u posljednjim tjednima prije izbora 3. studenog.

I dok je Trump objavio nekoliko videa na Twitteru, nije se pojavljivao u javnosti otkad se vratio kući iz bolnice u ponedjeljak.
Liječnik Bijele kuće Sean Conely rekao je u dopisu u četvrtak da je Trump završio svoju terapiju liječenja protiv covida-19, ostao stabilno od povratka kući iz bolnice te da bi mogao u subotu nastaviti sa svojim obavezama.

Trump je rekao novinaru Seanu Hannityju u intervju u četvrtak za Fox News da će vjerojatno biti testiran na virus u petak. “Osjećam se tako dobro”, rekao je Trump.

Autor/ Totalno.hr/ Izvor/ Hina/ Foto: The White House/ Pool / Getty Images / AFP

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI