Beroš o kućici u voćnjaku: “To je spremište za alat, djeca su ga koristila. Ja ne bih rekao da je to afera, ni da je članak u kojem se to opisuje objektivan, mislim da je usmjeren ka blaćenju mene kao osobe”

Beroš o kućici u voćnjaku: “To je spremište za alat, djeca su ga koristila. Ja ne bih rekao da je to afera, ni da je članak u kojem se to opisuje objektivan, mislim da je usmjeren ka blaćenju mene kao osobe”

Ministar zdravstva Vili Beroš za N1 je komentirao priču koju je objavio Net.hr kako je na njegovome imanju postojala kućica koja nije upisana u imovinsku karticu, a potom srušena te rekao da tu priče nema i da je članak usmjeren na blaćenju njega kao osobe.

“Ja ne bih rekao da je to afera, ni da je članak u kojem se to opisuje objektivan, mislim da je usmjeren ka blaćenju mene kao osobe”.

Možda su neki ministri ranije imali afere s nekretninama, kod mene to neće biti, riječ je o voćnjaku u vlasništvu supruge koji su koristila naša djeca i jesu izgradili spremište za alat, međutim tamo nema ni vode ni struje, nije to bila kuća za odmor, ja sam jednom bio na tom zemljištu, nikakvih tuluma nije bilo.

Žao mi je da djeca nisu uspjela sagraditi montažni roštilj da se može roštiljati”, komentirao je Beroš.

Kaže kako on osobno tamo nikada nije imao zabave, a jesu li djeca, ne zna, on je samo jednom bio. Nastavlja da je u kućicu za alat nekoliko puta bilo provaljeno, bila je od dasaka i sama se gotovo urušila. Zato su je djeca odlučila i srušiti.

“To je bilo montažno spremište za alat, nije bilo ni stolova niti se ondje moglo spavati. Ne znam ni kada je sagrađena ni kada srušena, korisnici su djeca, mislim da nema tu priče nego pokušaja drugačije konotacije članka o meni kao osobi”, zaključuje.

Na pitanje zna li tko mu podmeće kaže da ne zna. On odgovorno radi i rezultati će se vidjeti, a neki se već vide. “Ni sa čim nemam nikakav problem”, rekao je.

Na pitanje oko snimljenog razgovora s Dijanom Zadravec, Beroš odgovara da kada ste na određenoj poziciji, pritisci su normalni, a on se bori za zakonitost.

Na pitanje kako je moguće da se ne sjeća tko je snimio razgovor, odgovara da je iz medija saznao kako je podnesena kaznena prijava protiv njega.

“Želim da institucije odrade svoj posao i da ja svojim izjavama ne utječem na sudbenu vlast, sve će se vidjeti, ja nisam to snimio”, rekao je, ministar zdravstva Beroš za N1.

http://hr.n1info.com/Vijesti/a539346/Beros-za-N1-o-kucici-u-vocnjaku-To-je-spremiste-za-alat-djeca-su-ga-koristila.html

Izvor/ N1/ Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI