Andrija Ćurković: U programu koji nudi Vesna Škare Ožbolt, Maksimir ima važno mjesto

Andrija Ćurković: U programu koji nudi Vesna Škare Ožbolt, Maksimir ima važno mjesto

Vesna Škare Ožbolt je mnoge iznenadila s velikim brojem lista za gradske četvrti i mjesne odbore, a liste su sastavljene od mnogih uglednih imena. Jedna je takva i lista za Vijeće gradske četvrti Maksimir koju nosi poznati inženjer građevine Andrija Ćurković.

“Bez puno razmišljanja sam prihvatio suradnju sa Vesnom Škare Ožbolt”, kaže nam Andrija te dodaje – sa željom da moj kvart bude lijep, uredan i mjesto na kojem nema problema za kvalitetan život.

Prije svega zalagat ću se za češče policijske ophodnje i ophodnje komunalnih redara. Ono što je svakako potrebno napraviti je kružni tok Laščina – Petrova – Pokornoga, a uz postavljanje kanti i vrećica za sakupljanje životinjskog izmeta stavit ćemo i nadzorne kamere u parkove za pse, navodi Ćurković.

U programu koji nudi lista Vesne Škare Ožbolt za Maksimir važno mjesto zauzima uređenje nogostupa i biciklističkih staza, a uz otvaranje ureda Hrvatske pošte u Remetama planira se obnova igrališta osnovne škole Vladimir Nazor i 15. Gimnazije te stare škole u Remetama.

U planu nam je uređenje Svetica, a na području naše Gradske četvrti nam nedostaje sportskih dvorana. I park Maksimir nam je cilj obogatiti novim sadržajem izgradnjom etno sela, te uređenjem adrenalinskog parka. Osluškivat ćemo želje i prijedloge naših žitelja jer oni najbolje znaju što im treba, zaključuje Andrija Ćurković.

Sudeći po svemu lista Vesne Škare Ožbolt će imati važnu ulogu u kreiranju politike u Maksimiru.

Škare Ožbolt položila vijenac Maksimirskim braniteljima

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI