Američki predsjednik Trump: Sljedećih nekoliko dana ključno, “osjećam se puno bolje”

Američki predsjednik Trump: Sljedećih nekoliko dana ključno, “osjećam se puno bolje”

Američki predsjednik Donald Trump objavio je u nedjelju novi video na Twitteru u kojemu je rekao da se nije dobro osjećao kad je došao u bolnicu Walter Reed, ali da se sada osjeća dobro, te da će sljedećih nekoliko dana biti ključno za njegov oporavak.

Trump je u videu iz svoje bolničke sobe poručio da se osjeća “puno bolje” i nada se da će se “brzo vratiti”.

U četverominutnom videu objavljenom na Twitteru, odjeven u tamno plavi sako i bijelu košulju, Trump, koji je izgledao umorno, rekao je da se “nije baš dobro osjećao” kad je stigao u vojni bolnički centar Walter Reed, te dodao da će sljedećih nekoliko dana biti ključno.

“Sljedećih je nekoliko dana ključno; vidjet ćemo što se se dogoditi tijekom tih nekoliko nadolazećih dana”, rekao je Trump, koji u videu sjedi za okruglim stolom ispred američke zastave.

Trump se javnosti obratio nakon što su nejasne ocjene njegova stanja dužnosnika njegove administracije stavile pod upitnik stvarno stanje američkoga predsjednika nakon što je u četvrtak navečer utvrđeno da je pozitivan na koronavirus, što je izazvalo golem interes javnosti.

Tim liječnika Bijele kuće u subotu ujutro je izjavio kako se Trumpovo stanje popravlja te da već razmišlja o povratku u svoj ured. Jedan je liječnik rekao kako je Trump ustvrdio da se osjeća kao da bi “danas mogao izaći odavde”.

Trump je helikopterom prebačen iz Bijele kuće u Walter Reed, nedaleko Washingtona, oko 17 sati nakon što je objavio da je bolestan. Dužnosnici njegove administracije, koji su taj potez opisali kao preventivnu mjeru, kazali su da će nekoliko dana biti zadržan u bolnici.

Izvor/ Hina/ Foto: The White House

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI