Američki predsjednik Trump proslavio imenovanje: Senat potvrdio kandidatkinju Amy Coney Barrett za Vrhovni sud SAD-a

Američki predsjednik Trump proslavio imenovanje: Senat potvrdio kandidatkinju Amy Coney Barrett za Vrhovni sud SAD-a

Američki senat potvrdio je Amy Coney Barrett za sutkinju Vrhovnoga suda. Ubrzo nakon odluke senata, Barrett je u Bijeloj kući prisegnula na svoju novu dužnost. To je treći sudac Vrhovnog suda kojeg je predložio predsjednik Trump. Zbog toga je tako važan izbor predsjednika koji je ZA ŽIVOT!

Američki predsjednik Donald J. Trump je na svečanosti u Bijeloj kući proslavio jedno od svojih postignuća, osam dana uoči predsjedničkih izbora 3.  studenoga.

“Obitelj Barrett osvojila je američka srca”, rekao je Trump stojeći uz sutkinju i dodao da je “dolično što će ona popuniti mjesto istinskog pionira za prava žena, sutkinje Ruth Bader Ginsburg”.

Nakon što je položila jednu od dviju zakletvi, sutkinja Barret je ponovo poručila da će svoju dužnost obnašati odvažno i neovisno o politici ili svojih uvjerenja.

“Zakletva koju sam večeras svečano položila u biti znači da ću svoj posao obavljati bez straha i pogodovanja te neovisno o političkim sklonostima i mojim vlastitim uvjerenjima”, rekla je Barrett.

Do dana predsjedničkih izbora u Americi ostalo je nešto više od jednog tjedna. (Izbori su 3. studenog 2020.) Katolički timovi rade punim kapacitetom. Deseci tisuća poziva, tekstualnih poruka, objava na Facebooku, YouTube videa i ostalog oglašavanja dostižu približno 3 milijuna kritičnih katoličkih glasača u sedam država, javlja catholicvote.org.

Amerikanci su stavljeni pred izbor: Žele li “katolika” koji se izjasnio ZA pobačaj – Joea Bidena koji nominira pravne ljevičarske aktiviste za Vrhovni sud? Ili još gore … predsjednika Kamala Harrisa?

Demokratski kandidati već obećavaju da će, ukoliko pobjede, proširiti Vrhovni sud s čak šest novih sudaca. Radikalna ljevica vjeruje da će, ako ponovno pridobiju Senat i preuzmu Bijelu kuću, krenuti naprijed i uništiti legitimitet Vrhovnog suda dodavanjem čak 6 novih ultraliberalnih sudaca.

Pravi katolici drhte od pomisli što će takav novokomponirani Vrhovni sud učiniti s njihovim školama, crkvama, vjerskoj slobodi … i nerođenima. Ako demokrati pobijede i budu slijedili svoje planove proširivanja Suda, to bi mogao biti kraj Katoličke crkve u Americi.

Zbog toga je izbor pro-life predsjednika toliko važan! To nisu samo američki izbori, to su izbori čiji će pobjednik biti odlučujući za sudbinu cijeloga svijeta. Zato je važna molitva svih nas katolika!

Izvor/ catholicvote.org|medjugorje-info.com/ Foto: The White House

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI