Američki predsjednik Trump najavio pobjedu u Michiganu: “Ovako ne izgleda skup čovjeka koji će biti na drugom mjestu”

Američki predsjednik Trump najavio pobjedu u Michiganu: “Ovako ne izgleda skup čovjeka koji će biti na drugom mjestu”

Američki predsjednik Donald J. Trump rekao je u četvrtak na skupu u Michiganu da će pobijediti u toj saveznoj državi dok su mu tisuće pristaša pljeskale.

“Ovako ne izgleda skup čovjeka koji će biti na drugom mjestu”, rekao je Trump muškarcima, ženama i djeci od kojih su mnogi nosili crvene majice i kape s natpisom “Make America Great Again”.

Obratio im se ispred predsjedničkog aviona Air Force One u zračnoj luci blizu Midlanda u Michiganu.

Trumpovi voditelji kampanje rekli su da će do izbora 3. studenog provoditi “puno” vremena u Michiganu, industrijskoj saveznoj državi koja je, zajedno s Wisconsinom i Pennsylvanijom, Trumpu pomogla ostvariti pobjedu na izborima 2016.

Trump je na skupu kritizirao guvernericu Michigana Gretchen Whitmer zbog uvedenih restrikcija protiv koronavirusa. Rekao je da ona “nema pojma” o ponovnom pokretanju državnog gospodarstva i dobio ovacije publike.

Greg Fernandez (63), koji se bavi prodajom nekretnina, rekao je da ne nosi masku na skupu jer je već bio zaražen koronavirusom pa je “sada dobro”.

Očekuje da će Trump pobijediti u Michiganu. “Ne globalistima, ne novom svjetskom poretku. Trebamo biznismena koji će voditi našu zemlju, a on je napravio dobar posao”, rekao je Fernandez.

Izvor/ Hina/ Foto: U.S. Team Trump

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI