Trump će održati “žestok” govor o “štetnosti” vladavine radikalnog ljevičara Joea Bidena koji je svojom političkom karijerom naštetio SAD-u

Trump će održati “žestok” govor o “štetnosti” vladavine radikalnog ljevičara Joea Bidena koji je svojom političkom karijerom naštetio SAD-u

Američki predsjednik Donald Trump u četvrtak će održati govor kojim će zatvoriti četverodnevnu republikansku konvenciju i u kojem će svog protukandidata Joea Bidena radikalnog ljevičara prozvati koji je svojom političkom karijerom naštetio SAD-u.

Donald Trump će u četvrtak i službeno prihvatiti nominaciju svoje stranke za predsjedničke izbore početkom studenog i time završiti četiri dana dugu republikansku konvenciju na kojoj je govorio niz istaknutih članova te stranke.

„Prošle četiri godine pokušali smo ispraviti štetu koju je Joe Biden stvorio u posljednjih 47 godina“, reći će američki predsjednik, stoji u izvadcima iz govora koji je u posjedu medijske kuće Politico, a koje je potvrdila Trumpova kampanja.

Republikanac se time referira na dugu karijeru koju je njegov demokratski protukandidat imao u američkom Senatu, a potom kao potpredsjednik u dva mandata Baracka Obame.

Tim Murtaugh, Trumpov direktor komunikacija, najavljuje „žestok govor“.

Bidena će opisati kao „praznu ljusku od kandidata“ koji će biti marioneta radikalno lijevih struja unutar demokratske stranke.

Trump će govor pred publikom održati na južnom travnjaku Bijele kuće.

Aktualni američki predsjednik je jednoglasno nominiran prvog dana konvencije koja se većinom održala bez publike zbog pandemije koronavirusa.

Trump će uoči govora posjetiti Saveznu agenciju za hitne situacije kako bi se upoznao s informacijama o uraganu Laura koji je ranije danas pogodio Louisianu, kao jedna od najjačih oluja na američkom teritoriju u nekoliko desetljeća.

Autor/ Totalno.hr/ Izvor/ Hina/ Foto: The White House

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI