Agent SIPA BiH otkriva: Hrvatska policija je žrtva nasilne medijsko – obavještajne propagande

Agent SIPA BiH otkriva: Hrvatska policija je žrtva nasilne medijsko – obavještajne propagande

Svjedoci smo još jednog sramotnog napada na hrvatsku policiju. Vrlo vjerojatno neće biti ni prvi a vjerojatno ni zadnji puta da se kontinuirano napada hrvatske granice i hrvatske policajce povezujući ih s navodnim nasiljem prema migrantima.

RTL Potraga objavila je snimke na kojima muškarci s fantomkama na glavi tjeraju migrante iz Hrvatske preko rukavca rijeke Korane, udarajući ih palicama kakve imaju navodno i pripadnici hrvatske interventne policije.

Svi žele sigurnu Europu i siguran život u njoj a globalno situacija je takva da se Hrvatska koja se nalazi na braniku Europske unije mora štiti po najprije svoje granice, a štiteći sebe štiti i stari kontinent Europe.

Kao što smo već pisali a izvori potvrđuju, u zadnje dvije godine napadi na hrvatsku policiju dolaze s nekog mjesta gdje se pomno planiraju u stranim obavještajnim krugovima te da je izgledno, da je Hrvatska policija žrtva vrlo dobro osmišljene obavještajno – medijske destrukcije, kažu nam naši izvori u BiH.

Naši izvori u Državnoj agenciji za istrage i zaštitu (SIPA) Bosne i Hercegovine govore, da se svi napadi na pripadnike bosanskohercegovačke i hrvatske policije slažu u beogradskoj centrali, u njihovoj srpskoj tajnoj službi, preko Banja Luke s ciljem destabilizacije kako cijelovite BiH tako i Hrvatske.

Stoga nije niti za čuditi da je njihovim agentima vrlo lako nabaviti opremu hrvatske policije te tako lako zavarati i ove navodne istraživače.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović u četvrtak je medijima izjavio da je pokrenuta istraga koja će utvrditi tko je uključen u incident na granici sa snimkama nasilja prema migrantima, ističući da se u hrvatskoj policiji ne tolerira prekoračenje ovlasti, ali i da za to moraju postojati dokazi.

Božinović i načelnik uprave za graničnu policiju RH Zoran Ničeno potvrdili su kako je oformljen stručni tim koji će utvrditi što se događa ali, i da ne treba zaboraviti na konstantna podmetanja i lažne optužbe na račun hrvatske policije.

Ne smijemo zaboraviti da je Hrvatska granica prvi branik zaštite Europe i da je velika odgovornost na Hrvatskoj policiji, a da nema cjelovitog nadzora naših policajaca i policajki, svi oni političari i ti istraživački novinari i njima bliske Udruge i Organizacije koje se bave zaštitom ljudskih prava i koji djeluju iz svojih toplih sobica gledajući Facebook ‘fake news’ propagande daleko od mjesta događanja surove stvarnosti migracija, nasilnih ulazaka na teritoriji europske unije, ne bi uživali tu svoju ustavnu slobodu i naravno da je njihov pogled idiličan kako njima odgovara.

Autor/ Totalno/ Foto: Screenshot SIPA BiH

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI