40. OBLJETNICA: Proročanstvo Mate Šege o dolasku Kraljice Mira u Međugorje i Bijakoviće!

40. OBLJETNICA: Proročanstvo Mate Šege o dolasku Kraljice Mira u Međugorje i Bijakoviće!

Uoči 40. Obljetnice Gospina ukazanja u Međugorju, sve je puno hodočasnika iz Poljske, Ukrajine, Hrvatske, Italije, točnije, u Međugorju su hodočasnici iz cijelog Svijeta i Europe.

Gospa je svoj dolazak u malo hercegovačko mjesto ‘najavila’ nekoliko godina ranije. Nekoliko godina prije nego li se Majka Božja, Kraljica Mira obratila djeci, mještanin sela Bijakovići pokraj Međugorja Mate Šego jasno je vidio što će se dogoditi u njegovu kraju. Proročanstvo je tek nedavno objavljeno iako ga je Šego, tada starac, primio tijekom 70-tih godina prošlog stoljeća. Svojim sugrađanima je često govorio o budućnosti, a proročanstvo o Gospinu ukazanju primio je u snu. Nepismen i jednostavan čovjek umro je 1979. godine, samo dvije godine prije nego što će se ostvariti sve ono što je prorekao. Starac je mještanima govorio kako je u snu vidio da će jednom u budućnosti mnoštvo ljudi preko polja stremiti prema Podbrdu, na Brdo ukazanja. Također je rekao da će biti 300 zlatnih stepenica od ceste pa do vrha Brda koje danas mještani 300 zlatnih stepenica identificiraju s tristotinjak koraka koliko treba da se dođe do vrha, odnosno do Gospina kipa.

Mještanin Bijakovića Mate Šego, rodio se 1901. a umro 1979. godine, često je svojim sumještanima govorio o budućnosti, i između ostaloga rekao je:

“Naša Gospa će uskoro doći, blaženi mi koji budemo vjerovali u to! Ja vam govorim sada, ovo što ću vam reći ja to neću doživjeti jer ću umrijeti malo prije toga (A umro je 2 godine prije početka ukazanja!), ali ćete zato vi to vidjeti, i sjetiti me se da sam govorio istinu. Doći će vrijeme, biti će mnogo građevina, ali to neće biti ovakve lako ruševne kućice kao naše, neke će biti čak i ogromne! Naš narod će prodavati svoje višestoljetne djedovine i zemljišta za veliko bogatstvo strancima koji će na njima graditi hotele! Međugorje, Bijakovići i okolna brda i sela postati će blaženo i sveto mjesto! Biti će toliko mnoštvo naroda na našoj Crnici (sadašnje Brdo Ukazanja) da čak nećete moći noću spavati od molitve i buke što će ju tisuće hodočasnika stvarati. Doći će nam naša Gospa, narode moj! Budite nježni i gostoljubivi prema njima, i ona će vam to uzvratiti. Vjerujte mi, doći će to vrijeme!”

Autor/ Totalno/ Izvor/ medjugorje-info.com/ Foto: Ivan Petrina/ MaryTV.tv/ medjugorje-info.com

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI