Tko je Stanko Gačić? Je li to narodni tribunal i treba li maksimirskom kvartu osoba koja pleše na žici svojih interesa?!

Tko je Stanko Gačić? Je li to narodni tribunal i treba li maksimirskom kvartu osoba koja pleše na žici svojih interesa?!

Spregu HDZ-a i Milana Bandića školskim primjerom oslikava Stanko Gačić koji je odgovorna osoba kao voditelj podružnice Tržnice Zagreb, a istodobno je predsjednik Vijeća gradske četvrti Maksimir.

Stanko Gačić je član HDZ-a, ali uživa iznimno povjerenje gradonačelnika Milana Bandića pa je tako i šef zagrebačkih tržnica.

Bez rezultata i inicijative, Gačić je poprilično izgubio ugled u maksimirskoj zajednici. Na primjer, Remetska ulica, Bukovačka cesta i okolne ulice svojim rupama sliče ponajviše penjanjem na „Dubrovačke zidine“! Po direktivi gradonačelnika i stranačkoj liniji – tu i tamo se nekome otvori radno mjesto, ali isključivo po podobnosti, pojadao se u neformalnom razgovoru njegov ađutant iskreni Željko Jurčević.

Zanimljivo je da se Gačić u posljednje vrijeme ne pojavljuje na skupovima koji su temelji Republike Hrvatske, poput susreta hrvatskih branitelja u Remetama.

Nema ga na javnim remetskim skupovima u njegovu kvartu u kojem živi. Prema informacijama, diskretno je doveo Andreja Plenkovića u Remete. A čega se srami ako je čist? Karmelićani ne smiju upasti u tu klopku: Gačić-Plenković-Bandić! Jer, tko s vragom tikve sadi o glavu mu se razbijaju!

Postavlja se pitanje: „Je li to narodni tribunal i treba li maksimirskom kvartu osoba koja pleše na žici svojih interesa, ili interesa na koncu koji je vuku poput cirkuskog medvjeda“?

Autor/Totalno.hr/Foto/Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI