Plenković: Dobio sam potporu za ambicioznu rekonstrukciju Vlade

Plenković: Dobio sam potporu za ambicioznu rekonstrukciju Vlade

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković rekao je u utorak da je od Predsjedništva i Nacionalnog vijeća stranke dobio potporu za ambicioznu rekonstrukciju Vlade, no nije iznosio konkretna imena poručivši da će sve reći na vrijeme.

“Dobio sam potporu i članova Predsjedništva i Nacionalnog vijeća da sukladno svojoj procjeni poduzimam sve ono što je potrebno za osvježenja u Vladi, svojevrsnu rekonstrukciju na način da idemo ambiciozno ka ostvarivanju svih programskih ciljeva, da se kvalitetno pripremimo za predsjedanje EU-om, da se stranka konsolidirana pripremi za predsjedničke izbore, da damo čvrstu potporu Kolindi Grabar-Kitarović”, rekao je Plenković novinarima nakon sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a.

Istaknuo je da su raspravili nekoliko važnih tema i da svi članovi podržavaju smjer rada Vlade, smjer HDZ-a koji je osigurao političku stabilnost i mir i vrijeme da predanim reformskim radom Hrvatska napravi velike iskorake.

“Nema makroekonomskih neravnoteža. Sve to smo ostvarili zbog ključnog preduvjeta, a to je da držimo stabilnu parlamentarnu većinu”, rekao je, uz ostalo, Plenković nakon sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a. (Hina)

Foto/Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI