VELIKA AKCIJA: Policija diljem Hrvatske uhićuje osumnjičene pripadnike zločinačke organizacije

VELIKA AKCIJA: Policija diljem Hrvatske uhićuje osumnjičene pripadnike zločinačke organizacije

Diljem Hrvatske u tijeku je opsežna policijska akcija u kojoj je, prema prvim informacijama, uhićeno više osoba iz kriminalnog miljea.

U policiji ne otkrivaju detalje akcije. Neslužbeno, dosad je uhićeno 20-ak osoba. Zna se da je policija na terenu u Zagreb i na Rabu, no akcija se provodi i na ostalim lokacijama diljem Hrvatske. Uhićeni se sumnjiče za dilanje droge, palež automobila i premlaćivanje.

Na nekoliko lokacija diljem Hrvatske u tijeku uhićenja više osoba koje se sumnjiči da su niz nedjela iz domene organiziranog kriminala počinili u sklopu zločinačkog udruženja.

Foto: 24sata.hr

Mediji su objavili da je na terenu specijalna policija. Portal dnevnik.hr pozivajući se na izjave svjedoka objavio je da su specijalci s fantomkama zaustavili BMW u zagrebačkom naselju Prečko, iz njega izvukli vozača i spustili ga na cestu.

Isti dnevnik doznaje da je među uhićenima Đorđe Vuletić i Tomislav Sabljo te J. D. i G. V. Vuletić, zvani Đoko, bivši je policajac povezivan s premlaćivanjem novinara Dušana Miljuša te čelnog čovjeka Industrogradnje Josipa Galinca.

Među uhićenima spominju se imena i Gorana Vidovića, Josipa Nikića, Josipa Devčića i Siniše Žalca.

Neslužbeno se doznaje i da PNUSKOK istražuje jesu li osumnjičeni povezani s paležom vozila Krešimira Antolića, bivšeg policajca i sadašnjeg šefa za sigurnost Dinama. (Hina)

Foto/Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI