Sućut ministra Krstičevića obitelji Ivice Tolića: “S bolom u srcu primio sam ovu tužnu vijest; Ogroman gubitak za HV i braniteljsku populaciju”

Sućut ministra Krstičevića obitelji Ivice Tolića: “S bolom u srcu primio sam ovu tužnu vijest; Ogroman gubitak za HV i braniteljsku populaciju”

U povodu smrti komodora Ivice Tolića (1968.), potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević uputio je u subotu izraze sućuti obitelji Tolić, istaknuvši kako je njegov prerani odlazak ogroman gubitak za Hrvatsku vojsku i cijelu braniteljsku populaciju koja ga je iznimno cijenila.

“U ime svih pripadnika Hrvatske vojske izražavam vam iskrenu sućut u povodu preranog odlaska našeg Ivice, supruga i oca, hrvatskog branitelja i ratnog zapovjednika Treće imotske bojne Četvrte gardijske brigade. S bolom u srcu primio sam ovu tužnu vijest i ovo je ogroman gubitak za Hrvatsku vojsku i cijelu braniteljsku populaciju koja ga je iznimno cijenila”, naveo je u izrazima sućuti ministar Krstičević, objavljeno je na službenim internetskim stranicama Ministarstva obrane RH (MORH).

Podsjetio je da je komodor Ivica Tolić dao velik doprinos u obrani Domovine, stvaranju slobodne i neovisne Hrvatske i u razvoju Hrvatske ratne mornarice. Do zadnjeg trenutka, branio je hrvatske nacionalne interese i borio se za vrijednosti Domovinskog rata i hrvatske branitelje.

Uz zahvalu svemu što je dao za Hrvatsku, ministar Krstičević istaknuo je da će Hrvatska ratna mornarica, Četvrta gardijska brigada i hrvatski branitelji komodora Tolića uvijek nositi u srcu i u svojim molitvama. (Hina)

Foto/ screenshot/NovaTV

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI